Споделен опит
Оставете коментар

Албена премахна мъртва кост от ръката си за 24 часа

hand

Тази статия е част от поредицата "Споделен опит" и отразява личните мисли, чувства и преживявания на реален човек, които е постигнал успех чрез Техниката за емоционална свобода.

Много съм щастлив, когато някой сподели с мен своята радост, че съм му помогнал по някакъв начин в тежък за него момент.

Един такъв човек е Албена Тошева. Днес тя се свърза с мен във Facebook и ми сподели своята радост. Искам да й благодаря за това, че ми позволи да публикувам част от разговора ни, в който я помолих да сподели за вас своето мнение.  Накратко тя разказва за своята първа среща с Техниката за емоционална свобода (ТЕС), с която ви запознах преди време и резултатите от нея. Приятно четене!

Албена:

Историята е следната:

Преди 5-6 години ми се появи мъртва кост на лявата китка. Имах си я около 2 години и изчезна сама седмица или две след като прекратих една много мъчителна за мен връзка. В момента, в който видях, че мъртвата кост е изчезнала аз разбрах, че се е появила в резултат на стреса, който изживявах в тази връзка. Накратко интуитивно разбрах, че мъртвата кост е била зов за помощ, идващ от моята душа.

Миналото лято на същото място мъртвата кост се появи отново - вече бяха минали 3-4 години от първата й поява. В момента, в който я видях се сетих защо се е появила пак - по същата причина като и първия път.

А ето вече и връзката с ТЕС. Попаднах на информация за ТЕС в една публикация на Стоян Табаков. Започнах да чета, но много несериозно - просто от нямане на работа. След около две седмици реших да опитам - късно вечерта преди лягане дадох шанс на ТЕС (около 15 минути ми отне, въпреки че го правех за първи път).

ТЕС-нах, както се казва, неприятната емоция, с която живеех вече две години. И сега... На следващата вечер по същото време аз видях, че мъртвата кост я нямаше! В продължение на месеци тя беше там, два пъти по-голяма от кокалчето на китката ми. Искам да подчертая, че по никакъв начин, докато се ТЕС-вах не съм мислила за мъртвата кост, нито съм я споменавала. Исках просто да опитам самата техника, а то какво се получи...!

Така че, хора, вярвайте!

Инвестирайте време в себе си и в собственото си щастие! Успех!

Надявам се не съм се увлякла много.

Ако имате своя история, може да я споделите с мен!

Бъдете здрави и се ТЕС-вайте, когато имате нужда!

снимка: Dreamstime.com
Категория: Споделен опит

от

Терапевт по Техника за емоционална свобода. От 2009 г. провежда консултации с ТЕС по различни емоционални проблеми и редица практически курсове, базирани върху ТЕС. В блога си "Силата на подсъзнанието" споделя за силата на позитивното мислене, за своите чувства, емоции и възгледи за живота.

Вашият коментар